Chat with us, powered by LiveChat

Bamboe stijlen

Bent u benieuwd

Wilt u ook weten hoe een bamboe vloer voelt en welke kleur het best in uw interieur past? Bezoek dan een van onze twee showrooms! U kunt hier de vloer op groot formaat zien en voelen.

Breng een bezoek aan onze Showroom

Naturel Plainpressed

De strips worden horizontaal naast elkaar geplaatst en verlijmd. Hierdoor ontstaat een breed lijnenpatroon waarin de karak­teristieke bamboeknopen duidelijk zichtbaar zijn.

Breng een bezoek

Naturel Sidepressed

De strips worden vertikaal naast elkaar geplaatst en verlijmd. Hierdoor ontstaat een fijn lijnen­ patroon waarin de bamboe­ knopen subtiel zichtbaar zijn.

Breng een bezoek

Naturel Density

De strips worden, voordat ze worden verlijmd, onder hoge druk geperst (gecomprimeerd). Hierdoor ontstaat een zeer fraai lijnen­ patroon en een enorm harde vloer die zelfs harder is dan de beste tropische hardhoutsoorten.

Breng een bezoek

Caramel Plainpressed

De strips worden horizontaal naast elkaar geplaatst en verlijmd. Hierdoor ontstaat een breed lijnenpatroon waarin de karak­ teristiekebamboeknopen duidelijk zichtbaar zijn. Bij caramel zijn de bamboe strips gestoomd voor een lichte bruine kleur.

Breng een bezoek

Caramel Sidepressed

De strips worden vertikaal naast elkaar geplaatst en verlijmd. Hierdoor ontstaat een fijn lijnen­ patroon waarin de bamboe­ knopen subtiel zichtbaar zijn. Bij caramel zijn de bamboe strips gestoomd voor een lichte bruine kleur.

Breng een bezoek

Caramel Density

De strips worden, voordat ze worden verlijmd, onder hoge druk geperst (gecomprimeerd). Hierdoor ontstaat een zeer fraai lijnen­ patroon en een enorm harde vloer die zelfs harder is dan de beste tropische hardhoutsoorten. Bij caramel zijn de bamboe strips gestoomd voor een lichte bruine kleur.

Breng een bezoek