Chat with us, powered by LiveChat

Bamboe stijlen

Vraag een sample aan van onze bamboe vloeren

Wilt u ook weten hoe een bamboe vloer voelt en welke kleur het best in uw interieur past? Vraag dan een van onderstaande sample aan.

Of breng een bezoek aan onze showroom. Hier kunt u de bamboe vloer op groot formaat zien en voelen.

Breng een bezoek aan onze Showroom

Naturel Plainpressed

De strips worden horizontaal naast elkaar geplaatst en verlijmd. Hierdoor ontstaat een breed lijnenpatroon waarin de karak­teristieke bamboeknopen duidelijk zichtbaar zijn.

Vraag Naturel Plainpressed sample aan

Naturel Sidepressed

De strips worden vertikaal naast elkaar geplaatst en verlijmd. Hierdoor ontstaat een fijn lijnen­ patroon waarin de bamboe­ knopen subtiel zichtbaar zijn.

Vraag Naturel Sidepressed sample aan

Naturel Density

De strips worden, voordat ze worden verlijmd, onder hoge druk geperst (gecomprimeerd). Hierdoor ontstaat een zeer fraai lijnen­ patroon en een enorm harde vloer die zelfs harder is dan de beste tropische hardhoutsoorten.

Vraag Naturel Density sample aan

Caramel Plainpressed

De strips worden horizontaal naast elkaar geplaatst en verlijmd. Hierdoor ontstaat een breed lijnenpatroon waarin de karak­ teristiekebamboeknopen duidelijk zichtbaar zijn. Bij caramel zijn de bamboe strips gestoomd voor een lichte bruine kleur.

Vraag Caramel Plainpressed sample aan

Caramel Sidepressed

De strips worden vertikaal naast elkaar geplaatst en verlijmd. Hierdoor ontstaat een fijn lijnen­ patroon waarin de bamboe­ knopen subtiel zichtbaar zijn. Bij caramel zijn de bamboe strips gestoomd voor een lichte bruine kleur.

Vraag Caramel Sidepressed sample aan

Caramel Density

De strips worden, voordat ze worden verlijmd, onder hoge druk geperst (gecomprimeerd). Hierdoor ontstaat een zeer fraai lijnen­ patroon en een enorm harde vloer die zelfs harder is dan de beste tropische hardhoutsoorten. Bij caramel zijn de bamboe strips gestoomd voor een lichte bruine kleur.

Vraag Caramel Density sample aan