Chat with us, powered by LiveChat

Onderhoud

Onderhoud voor uw gelakte bamboe vloer

Onderhoud zorgt ervoor dat uw vloer en mooi uit blijft zien. Daarnaast stelt het renovatie uit. Zo gaat uw vloer langer mee.

Het onderhoud van een gelakte vloer is laag, maar het is wel van belang dat u de juiste producten gebruikt. Voor elke lak hebben wij de bijpassende onderhoudsmiddelen.

Ga naar onderhoudsproducten

Onderhoud voor uw geöliede bamboe vloer

Een bamboe vloer die is afgewerkt met olie heeft meer onderhoud nodig dan een gelakte bamboe vloer. Een vloerzeep kan gebruikt worden bij het dweilen die de vloer steeds bij voedt.

Daarnaast dient een bamboe vloer af en toe bijgeolied te worden. Zo blijft de bamboe vloer waterafstotend en er mooi uitzien.

Ga naar afwerking

Zelf onderhouden met onze onderhoudsproducten

Klein onderhoud van een geoliede bamboe vloer is eenvoudig zelf uit te voeren. Een geoliede bamboe vloer dient (ongeveer) eens per jaar geolied te worden.

Dit doet u door de vloer te reinigen met een intensiefreiniger om deze vervolgens bij te oliën. De machines hiervoor kunt u huren bij bijvoorbeeld een bouwmarkt.

Na naar onderhoudsproducten

Onderhoud uitbesteden

Klein onderhoud en renovatie (groot onderhoud) kunt u ook aan ons uitbesteden. Wij hebben hier ruime ervaring mee en werken altijd met de beste machines.

Klein onderhoud is meestal binnen een dag uit te voeren; het renoveren neemt meestal meerdere dagen in beslag.

Neem contact met ons op