Chat with us, powered by LiveChat

Trapbekleding

Bamboe trapbekleding bij uw bamboe vloer

Naast bamboe vloeren kunnen wij ook trapbekleding leveren in dezelfde stijl als uw vloer. Dit geeft uw woning een eenduidige uitstraling.

De bamboe trapbekleding maken wij op maat in onze werkplaats. Voor de grip kunt u u kiezen uit een rubberen anti-slip strip of een strip in aluminium. Zelfs uw stootborden kunnen wij uitvoeren in bamboe.

Bekijken de stijlen

Op maat gemaakt

Alle trapbekleding vervaardigen wij uit bamboe platen in onze eigen werkplaats. Zo hebben wij totale controle over het maakproces en kunnen wij de zelfde afwerking van de vloer gebruiken voor de trapbekleding.

De gemaakte trapbekleding zagen wij het ter plekke op maat zodat deze precies op uw trap aansluit. Een trap wordt op dezelfde manier onderhouden als een bamboe vloer.

Meer over onderhoud

Anti-slip strip in bamboe trapbekleding

Voor een goede grip op de trap wordt er een strip geplaatst in de trapbekleding. U kunt kiezen voor een rubberen anti-slip strip; deze hebben wij in meerdere kleuren. Of er kan gekozen worden om een aluminium strip in de frezen in de trapbekleding.

Bekijk de verschillende opties in onze showroom.

Bezoek showroom

Stootborden in bamboe

Om uw trap helemaal af te maken, kunt u er voor kiezen de stootborden ook met bamboe af te werken. Zo zijn niet alleen de treden met bamboe afgewerkt, maar krijgt de hele trap een bamboe uitstraling.

Door de hardheid van bamboe gaat onze trapbekleding langs mee. Lees meer over de hardheid van bamboe.

Ga naar Hardheid