Chat with us, powered by LiveChat

Wie zijn wij

Natuurlijk Bamboe - Bedrijf

In 2009 werd Natuurlijk Bamboe opgericht. Met één doel: een mooi en duurzaam alternatief bieden voor houten vloeren. Toch zijn bamboe vloeren nog vrij onbekend in Nederland. Wij brengen daar graag verandering in, samen met u. Onze klanten zijn zowel zakelijke partijen als particulieren.

Of u nu op zoek bent naar een vloer voor uw woonkamer of voor de vergaderruimte van uw bedrijf, wij hebben voor iedere ruimte een passend interieuradvies. Wij zijn afspraak geopend (Boswijklaan 52, Doorn).

Neem contact met ons op

David Burgman

David is technisch adviseur bij Natuurlijk Bamboe. Al vroeg begon hij zijn eigen bedrijf als aannemer. Nadat hij jaren werkte in de bouw, snakte hij naar een nieuwe uitdaging. Dat werd Natuurlijk Bamboe.

Dankzij zijn nieuwsgierigheid en ervaring ontwikkelde David zich snel tot een expert op het gebied van bamboe en houdt hij zich dagelijks bezig met alles wat met innovatie en bamboe te maken heeft.

Meer over leggen

Natuurlijk Bamboe - Team

Ons team van professionele leggers hebben samen meer dan 40 jaar ervaring met het leggen, schuren en afwerken van vloeren.

Daarnaast leiden wij zelf nieuwe leggers op in het leggen van bamboe vloeren en de bijzonderheden die daar bij komen kijken.

Meer voer renoveren