Bamboe visgraat

Duurzame bamboe visgraat vloer

Met de bamboe visgraat vloer haal jij een unieke sfeer in huis. Deze prachtige vloer is naast stijlvol ook zeer sterk en gaat jaren mee. Wanneer jij een duurzame vloer belangrijk vindt, dan is deze vloer echt iets voor jou! Bamboe groeit namelijk zeer snel terug. De mooiste bamboe visgraat vloeren vind je bij Natuurlijk Bamboe. Ons bedrijf is in 2009 opgericht met één doel in gedachte: een mooi en duurzaam alternatief bieden voor houten vloeren.

Populaire bamboe visgraat

De bamboe visgraat vloer is tegenwoordig in veel interieurs te vinden. En dat is ook niet zo vreemd, bamboe visgraat heeft verschillende voordelen:

 • Bamboe visgraat is sfeervol en tijdloos
 • Beschikbaar in diverse maten, materialen en kleuren
 • Bamboe visgraat is geschikt voor vloerverwarming
 • Bamboo visgraat past in iedere ruimte
 • Bamboe visgraat met band en bies heeft een klassiek karakter met een moderne twist.
olie versus lak

Bamboe visgraat van Natuurlijk Bamboe

Wist je dat wij onze Unique Bamboo visgraat vloeren maken en leveren in heel Nederland? Omdat de productie in eigen beheer gebeurt kunnen wij ieder gewenste visgraat vloer en Unique Bamboo Hongaarse punt vloer maken met de door jou opgegeven afmetingen. Dit kan in Density materiaal als ook in plain en sidepressed materiaal. De band en bies kan in langere stukken uitgevoerd worden zodat een mooi en rustig kader ontstaat. Het leuke is dat je met een bamboe visgraat vloer zowel een klassieke als moderne uitstraling kan combineren. Omdat de vloer altijd in het werk gelegd en behandeld wordt kun je een uitgebreid palet aan afwerkingen kiezen. Zo kun je ook olie met lak combineren om een klassieke kleuring te krijgen die makkelijk te onderhouden is.

Bamboe visgraat wordt verlijmd

Bamboo visgraat wordt verlijmd in een visgraat patroon. Deze vloeren hebben een herkenbaar patroon dat bestaat uit rijen van schuine lijnen die in elkaar tanden en V’s of omgekeerde V’s vormen. Er kan hierbij gekozen worden om ook een band en bies aan te brengen langs de muren. Onze visgraat bamboe kan in verschillende maten worden uitgevoerd. Hoewel dit patroon vroeger vaak werd gelegd, wint het de laatste jaren flink aan populariteit.

Bamboe visgraat voor woning en bedrijf

Naast dat de bamboe visgraat vloer zeer populair is voor in huis, wordt het ook veel ingezet bij bedrijven. De reden hiervoor is dat de vloer ontzettend sterk is. Bamboe vloeren zijn slijtvast en makkelijk in onderhoud. Dagelijks stofzuigen en wekelijks dweilen is voldoende. Begin je toch sporen te zien van slijtage? Dan is de vloer makkelijk bij te werken en lijkt het vervolgens weer als nieuw. Huur onze experts in om de vloer voor jou te leggen, wij hebben dit binnen no-time gedaan. Wij hebben voor iedere ruimte een passend interieuradvies. Zowel de zakelijke als de particuliere klant kan gewoon bij ons terecht.

vloerverwarming

Vloerverwarming en bamboe visgraat

Heb jij altijd al een vloerverwarming gewild, maar heb je telkens een vloer gehad waar dit niet onder kan, zoals een houten vloer bijvoorbeeld? Dan heb je met een bamboe visgraat parket geluk! Bamboe is namelijk een uitstekende warmtegeleider en heeft dus een lage warmteweerstand. Dankzij de bamboe visgraat vloer hoef je niet extra te stoken om jouw woning of bedrijfsruimte warm te krijgen. De experts van Natuurlijk Bamboe helpen je graag met het leggen van de bamboe visgraat, ondervloeren en met de vloerverwarming.
Afspraak maken

Bamboe visgraat als duurzame vloer

Wij krijgen vaak de vraag waarom bamboe zo’n duurzaam product is? Wij vertellen het je graag. Bamboe is geen boom maar een grassoort dat ontzettend snel groeit. Waar een boom gemiddeld 25 tot 75 jaar nodig heeft om volgroeid te zijn, heeft bamboe maar 5 tot 7 jaar nodig. Na de kap ronde groeien de bamboestammen weer terug en worden zelfs groter en sterker als daarvoor. De boer hoeft dus niet elke keer een nieuwe bamboebos te planten, zoals wel het geval is bij hardhout. Wil jij ook graag milieubewust aan de slag? Kies dan voor de mooie bamboe visgraat vloeren van Natuurlijk Bamboe.

Bamboe vloeren

Het leggen van bamboe visgraat

De bamboe visgraat vloer is een vloer die vakmanschap vraagt van de legger, wij leggen deze vloer dan ook met uiterste precisie, eventueel met de bijbehorende band en bies. Wij zorgen voor de juiste voorbereiding van de ondervloer en werken hem af met de juiste lak of olie voor een prachtig resultaat. De deskundigen van Natuurlijk Bamboe leggen de bamboe visgraat vloer binnen een week compleet opgeleverd. Zo weet je zeker dat je een prachtig resultaat kunt verwachten. Afhankelijk van jouw wensen bepalen we juiste maatvoering en afwerking.

Bezoek onze showrooms

Wij hebben twee showrooms. Wij zijn open op afspraak.
Je kunt een afspraak maken via het formulier of telefonisch!

Showroom Amsterdam

Elementenstraat 1
1014 AR Amsterdam

T 020 210 1493

Showroom Doorn

Boswijklaan 52
3941 ZN Doorn

T 0343 493 203

Bamboe vloeren

Voordelen van bamboe visgraat op een rij

Dat een bamboe visgraat veel voordelen heeft is duidelijk. Om het je wat makkelijker te maken hebben wij nog een keer alle voordelen voor je op een rij gezet:

 • Bamboe is in verschillende kleuren verkrijgbaar
 • Bamboe vloeren zijn duurzaam
 • Bamboe vloeren zijn makkelijk schoon te maken
 • Bamboe vloeren zijn makkelijk in onderhoud
 • Bamboe vloeren zijn hygiënisch
 • Bamboe vloeren gaan heel lang mee
 • Bamboe vloeren zijn milieuvriendelijk

Neem contact met ons op

Wil je ook graag bamboe visgraat laten leggen? Laat dit over aan de experts van Natuurlijk Bamboe. Onze showroom in Amsterdam is goed bereikbaar en geeft een mooie indruk van alles wat je met bamboe kunt doen. Je kunt ons bereiken door te bellen naar 085 016 1633. Wil je graag meer weten over onze diensten? Vul dan ons contactformulier in. Ook voor een vrijblijvende offerte kun je contact met ons opnemen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.