Over ons

Natuurlijk Bamboe – Over ons bedrijf

In 2009 werd Natuurlijk Bamboe opgericht. Met één doel: een mooi en duurzaam alternatief bieden voor houten vloeren. Toch zijn bamboe vloeren nog vrij onbekend in Nederland. Wij brengen daar graag verandering in, samen met jou. Onze klanten zijn zowel zakelijke partijen als particulieren.

Of je nu op zoek bent naar een vloer voor jouw woonkamer of voor de vergaderruimte van jouw bedrijf, wij hebben voor iedere ruimte een passend interieuradvies. Je bent bij ons aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist in bamboe vloeren.

David Burgman

David is technisch adviseur bij Natuurlijk Bamboe. Al vroeg begon hij zijn eigen bedrijf als aannemer. Nadat hij jaren werkte in de bouw, snakte hij naar een nieuwe uitdaging. Dat werd Natuurlijk Bamboe.

Dankzij zijn nieuwsgierigheid en ervaring ontwikkelde David zich snel tot een expert op het gebied van bamboe en houdt hij zich dagelijks bezig met alles wat met innovatie en bamboe te maken heeft.

David Burgman over ons pagina

Natuurlijk Bamboe BV
4.6
Based on 11 reviews
powered by Google
Bart SiggerBart Sigger
11:54 13 Feb 21
Goede en vriendelijke toelichting
Miriam TraudesMiriam Traudes
19:04 06 Nov 20
Nu na ruim 10 jaar is onze bamboe vloer nog als nieuw
Matisse burgmanMatisse burgman
11:17 21 Jan 20
Nieuwe bamboe (caramel plainpressed) vloer net gelegd en het ziet er super mooi uit! Weet waar hij het over heeft, echt blij mee
jaap bijljaap bijl
09:18 26 Jun 19
Natuurlijk Bamboe heeft bij ons een prachtige bamboe vloer gelegd en op een creatieve manier ook een bamboe terras aangelegd. Deskundige en creatieve ondernemer die vakwerk levert.
Esther van MarrewijkEsther van Marrewijk
09:31 23 Apr 19
prachtige vloer voor een mooie prijs! dank je wel!
Bert BerenbakBert Berenbak
14:04 02 Mar 19
Goede service en (geduldig) willen meedenken met de klant. Erg fijn. Mijn vloer is heel strak gelegd en ziet er zeer mooi uit. Ik raad een lichte bamboevloer dan ook zeker aan.
Peter SmitshuyzenPeter Smitshuyzen
15:53 07 Feb 19
Goed, leuk en vriendelijk geholpen. Mensen denken met je mee en hebben verstand van zaken. Zeker een aanrader voor als je een mooie vloer zoekt en je wilt wat anders dan hardhout.Er zouden veel meer bamboe vloeren en andere producten verkocht moeten worden een prachtig alternatief.
Anne van BuulAnne van Buul
12:22 30 Sep 17
Mooie showroom in Doorn. Verkoper heeft veel kennis van zaken en veel voorbeelden om te laten zien. Vloeren zijn van goede kwaliteit. Een aanrader voor mensen die een natuurlijke en duurzame vloer zoeken.
js_loader

Natuurlijk Bamboe – Over ons Team

Ons team van professionele leggers hebben samen meer dan 40 jaar ervaring met het leggen, schuren en afwerken van vloeren.

Daarnaast leiden wij zelf nieuwe leggers op in het leggen van bamboe vloeren en de bijzonderheden die daar bij komen kijken.

Bezoek onze showrooms

In onze showrooms vindt je een compleet overzicht van ons assortiment en kun je onze bamboe vloeren uitgebreid bekijken en testen. Daarnaast vindt je hier een ruime keuze aan plinten, plaatmateriaal en onderhoudsproducten. Heb je nog vragen of wil je graag advies over welke bamboe vloer bij jou past?

Plan dan direct jouw showroombezoek in!  David ontvangt je graag met een heerlijke kop koffie.

over ons busje

Vloeren in onze showrooms

In onze showrooms hebben wij zelf vijf bamboe vloeren op de vloer geplaatst. Daarnaast hebben wij een heel stel grote borden om jou een goed beeld te geven van de verschillen bamboe vloeren en toepassingen. Ook kunnen een aantal vloeren worden afgewerkt moet een kleurolie of beits.

Van tevoren meer over onze vloeren en toepassingen lezen? Bekijk dan onze vloeren.

Bouwtekening voor offerte

Wanneer je een bouwtekening hebt van jouw huis is het handig om die mee te nemen. Zo krijgen wij een duidelijker beeld van de situatie en de oppervlakte. De maten kunnen wij dan meteen gebruiken voor het opstellen van een vrijblijvende offerte.

Staat jouw huis nog op Funda? Stuur ons dan vast de link bij het maken van de afspraak!

Bamboe vloeren

Liever eerst meer informatie over ons?

Ben je op zoek naar een vloer en ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Wij nodigen jou graag uit in onze showrooms in Doorn of Amsterdam. Omdat we wegens bezoek aan onze klanten niet altijd aanwezig zijn, vragen wij je alvorens een afspraak te maken.

Ben je nog niet toe aan een showroombezoek, maar heb je wel een vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op via 085 016 1633. Wij helpen je graag verder

Bezoek onze showrooms

Wij hebben twee showrooms. Wij zijn open op afspraak.
Je kunt een afspraak maken via het formulier of telefonisch!

Showroom Amsterdam

Elementenstraat 1
1014 AR Amsterdam

T 020 210 1493

Showroom Doorn

Boswijklaan 52
3941 ZN Doorn

T 0343 493 203

Bamboe vloeren