Trapbekleding

Stijlvolle bamboe trapbekleding

Met bamboe trapbekleding op jouw trap, haal je een prachtige sfeer in huis. Voeg daarbij mooie bamboe vloeren en plinten aan toe en jouw woning heeft een prachtige basis. De stijlvolle en sterke bamboe trapbekleding bestel je bij Natuurlijk Bamboe. Ons bedrijf is in 2009 opgericht met één doel: een mooi en duurzaam alternatief bieden voor houten vloeren.

Bamboe bekend maken

Veel mensen kiezen voor bamboe omdat ze het er mooi uit vinden zien. Bamboe trapbekleding is niet alleen mooi, maar ook super praktisch. Bamboe is namelijk een zeer sterk materiaal en zal niet snel slijtage laten zien. Daarnaast is het ook duurzaam. Wist je dat bamboe trapbekleding nog niet heel populair is in Nederland? Daar willen wij graag verandering in brengen en dat doen wij samen met jou! Zowel de zakelijke als de particuliere klant kan bij ons terecht. Of je nu op zoek bent voor trapbekleding voor in jouw woning of voor in jouw bedrijfspand, je vindt het bij Natuurlijk Bamboe. Wij hebben voor iedere ruimte een passend interieuradvies.

trapbekleding bamboe

Bamboe als trapbekleding

Natuurlijk Bamboe kan trapbekleding leveren in dezelfde stijl als jouw vloer. Dit geeft je woning een eenduidige uitstraling. De bamboe trapbekleding maken wij op maat in onze werkplaats. Voor de grip kun je kiezen uit een rubberen anti-slip strip of een strip in aluminium. Zelfs jouw stootborden kunnen wij uitvoeren in bamboe. Doordat wij alle trapbekleding zelf vervaardigen hebben wij de totale controle over het maakproces. De gemaakte trapbekleding van bamboe zagen wij ter plekke op maat, zodat deze precies op jouw trap aansluit.

Anti-slip voor bamboe trap

Voor een goede grip op de trap wordt er een strip geplaatst in de trapbekleding. Je kunt kiezen voor een rubberen anti-slip strip; deze hebben wij in meerdere kleuren verkrijgbaar. Of er kan gekozen worden om een aluminium strip in te frezen in de trapbekleding. Je kunt de verschillende opties zien in onze showroom, kom snel een keer langs!

bamboe bekleding trap wit-naturel

Stootborden in bamboe

Om jouw trap helemaal af te maken kun je ervoor kiezen de stootborden ook met bamboe af te werken. Zo zijn niet alleen de treden met bamboe afgewerkt, maar krijgt de hele trap een bamboe uitstraling. Door de hardheid van bamboe gaat onze trapbekleding lang mee. Je onderhoudt bamboe trapbekleding op dezelfde manier als een bamboe vloer.

Neem contact met ons op

Wil je ook graag bamboe trapbekleding aanschaffen en laten leggen? De experts van Natuurlijk Bamboe doen dit voor jou! Onze showroom in Amsterdam is goed bereikbaar en geeft een mooie indruk van alles wat je met bamboe kunt doen. Je kunt ons bereiken door te bellen naar 085 016 1633. Wil je graag meer weten over onze diensten? Vul dan ons contactformulier in. Ook voor een vrijblijvende offerte kun je contact met ons opnemen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Bamboe vloeren

Bezoek onze showrooms

Wij hebben twee showrooms. Wij zijn open op afspraak.
Je kunt een afspraak maken via het formulier of telefonisch!

Showroom Amsterdam

Elementenstraat 1
1014 AR Amsterdam

T 020 210 1493

Showroom Doorn

Boswijklaan 52
3941 ZN Doorn

T 0343 493 203

Bamboe vloeren