Bamboe stijlen

Verschillende stijlen bamboe

Hier ziet u de verschillende soorten bamboe die wij gebruiken bij het leggen van onze bamboe vloeren. Wil je ze graag een keer bekijken zonder dat er een scherm tussen zit? Maak dan een afspraak in één van onze showrooms.

Bamboe vloeren

Naturel Plainpressed

De strips worden horizontaal naast elkaar geplaatst en verlijmd. Hierdoor ontstaat een breed lijnenpatroon waarin de karak­teristieke bamboeknopen duidelijk zichtbaar zijn.

Bamboe vloeren

Naturel Sidepressed

De strips worden vertikaal naast elkaar geplaatst en verlijmd. Hierdoor ontstaat een fijn lijnen­ patroon waarin de bamboe­ knopen subtiel zichtbaar zijn.

Bamboe vloeren

Naturel Density

De strips worden, voordat ze worden verlijmd, onder hoge druk geperst (gecomprimeerd). Hierdoor ontstaat een zeer fraai lijnen­ patroon en een enorm harde vloer die zelfs harder is dan de beste tropische hardhoutsoorten.

Bamboe vloeren

Caramel Plainpressed

De strips worden horizontaal naast elkaar geplaatst en verlijmd. Hierdoor ontstaat een breed lijnenpatroon waarin de karak­ teristiekebamboeknopen duidelijk zichtbaar zijn. Bij caramel zijn de bamboe strips gestoomd voor een lichte bruine kleur.

Bamboe vloeren

Caramel Sidepressed

De strips worden vertikaal naast elkaar geplaatst en verlijmd. Hierdoor ontstaat een fijn lijnen­ patroon waarin de bamboe­ knopen subtiel zichtbaar zijn. Bij caramel zijn de bamboe strips gestoomd voor een lichte bruine kleur.

Bamboe vloeren

Caramel Density

De strips worden, voordat ze worden verlijmd, onder hoge druk geperst (gecomprimeerd). Hierdoor ontstaat een zeer fraai lijnen­ patroon en een enorm harde vloer die zelfs harder is dan de beste tropische hardhoutsoorten. Bij caramel zijn de bamboe strips gestoomd voor een lichte bruine kleur.

Bezoek onze showrooms

Wij hebben twee showrooms. Wij zijn open op afspraak.
Je kunt een afspraak maken via het formulier of telefonisch!

Showroom Amsterdam

Elementenstraat 1
1014 AR Amsterdam

T 020 210 1493

Showroom Doorn

Boswijklaan 52
3941 ZN Doorn

T 0343 493 203

Bamboe vloeren