Ondervloeren

De juiste ondervloer voor uw situatie

Afhankelijk van uw ondergrond en toepassing adviseren wij u een ondervloer voor uw bamboe vloer. Zo hebben wij onder andere ondervloeren voor extra geluidsdemping, isolerende ondervloeren en ondervloeren voor op vloerverwarming. Lees hieronder meer over de verschillende opties.

Bamboe vloeren kunnen met een ondervloer op een strakke dekvloer gelegd worden. Indien de dekvloer niet vlak is zullen er van tevoren extra werkzaamheden uitgevoerd moeten worden.

Isolerende ondervloeren

In oudere huizen ligt vaak nog geen vloerverwarming; hierdoor kan de dekvloer koud aanvoelen.

Om toch aan aangename vloer onder uw voeten te voelen hebben wij isolerende ondervloeren. Zo blijft de kou onder de vloer en de warmte in de leefruimtes.

Bamboe vloeren

Geluidsdemping – zowel loopgeluid als contactgeluid

Woont u op een verdieping en wilt u het contactgeluid naar de woning onder u reduceren? Of wilt u een stille kamer waarbij loopgeluid minder hard klinkt? Wij hebben meerdere ondervloeren voor zowel het reduceren van loopgeluid en contactgeluid.

Wilt u meer weten over de juiste geluiddempende ondervloer voor bij uw bamboe vloer? Kom dan langs in onze showroom.

Bamboe vloeren

Ondervloer voor op houten ondergrond

Heeft u een vloer van houten balken? Grote kans dat deze niet (meer) perfect vlak is. Maar ook hier hebben wij de juiste ondervloer voor!

De dikkere ondervloer kan eventuele kleine oneffenheden opvangen. Ook zorgt dit voor extra isolatie van de kieren tussen de houten balken.

Ondervloer voor vloerverwarming

In sommige situaties is het ook mogelijk om een bamboe vloer met een speciale ondervloer op vloerverwarming te leggen. Een van de voorwaarden is dat de dan dekvloer erg vlak is.

Benieuwd of uw dekvloer met vloerverwarming geschikt is om een bamboe vloer zwevend op te leggen?

Bamboe vloeren

Bezoek onze showrooms

Wij hebben twee showrooms. Wij zijn open op afspraak.
Je kunt een afspraak maken via het formulier of telefonisch!

Showroom Amsterdam

Elementenstraat 1
1014 AR Amsterdam

T 020 210 1493

Showroom Doorn

Boswijklaan 52
3941 ZN Doorn

T 0343 493 203

Bamboe vloeren