Bamboe hoogkant

Bamboe hoogkant vloeren

Ben je op zoek naar een mooie en unieke vloer, dan is de bamboe hoogkant vloer de vloer die jij zoekt. Deze prachtige vloer is naast bijzonder ook ontzettend sterk. Het is een vloer die makkelijk tientallen jaren meegaat. Bamboe is een prachtig product die je kunt vinden bij Natuurlijk Bamboe. Ons bedrijf is in 2009 opgericht met één doel in gedachte: een mooi en duurzaam alternatief bieden voor houten vloeren.

Wat is bamboe hoogkant?

Ben je benieuwd wat een bamboe hoogkant vloer precies is? Wij leggen het graag uit. De bamboe hoogkant vloer is een vloer die bestaat uit korte massieve bamboestrips. Doordat ze allemaal in een dwarsrichting geplaatst zijn geeft dit een uniek uiterlijk. De matjes zijn samengebonden met tape en worden vervolgens door Natuurlijk Bamboe aan de ondergrond verlijmd. Na het verwijderen van de tape wordt de vloer geschuurd en kiertjes opgevuld. Dankzij de kleine strips is de vloer zeer stabiel.

Hoogkant bamboe vloer

Voordelen van bamboe hoogkant

Bamboe hoogkant wordt steeds meer in Nederlandse woningen geplaatst. Toch zijn deze bamboe vloeren nog niet heel bekend, maar daar gaan wij samen met jou verandering inbrengen. Bamboe hoogkant heeft namelijk veel goede kwaliteiten:

  • Bamboe hoogkant is sfeervol en tijdloos
  • Bamboe hoogkant is geschikt voor vloerverwarming
  • Bamboe hoogkant is geschikt voor huisdieren
  • Bamboe hoogkant past in iedere ruimte
  • Bamboe hoogkant heeft een uniek uiterlijk

Bamboe hoogkant voor woning en bedrijf

Een bamboe vloer is ideaal voor zowel bij jou thuis als op jouw bedrijf. Dankzij de goede kwaliteit van bamboe hoogkant is deze vloer bestand tegen intensief gebruik. Er zal dus niet snel slijtage komen. Bij bedrijfspanden worden de vloeren intensiever gebruikt, maar dat is dus geen probleem bij bamboe hoogkant! Of je nu bamboe hoogkant bij jou thuis of in een pand wil laten leggen, je laat dit doen door de experts van Natuurlijk Bamboe. Wij hebben voor iedere ruimte een passend interieuradvies. Zowel de particuliere als de zakelijke klant kan bij ons terecht.

Hoogkant vloer

Bamboe hoogkant met vloerverwarming

Heb je vaak last van koude voeten en wil je hier wat aan doen? Laat dan een vloerverwarming door Natuurlijk Bamboe installeren. De bamboe hoogkant vloeren zijn zeer geschikt voor bovenop een vloerverwarming te plaatsen. Bamboe heeft namelijk een lage warmteweerstand, warmte trekt dus makkelijk door de vloer. De experts van Natuurlijk Bamboe helpen je met het leggen van bamboe hoogkant, ondervloeren en de vloerverwarming.

Bamboe en milieubewust

Onze bamboe hoogkant is zeer duurzaam. Bamboe is namelijk 100% een natuurproduct. Maak je geen zorgen over de bamboebossen, deze groeien vrij snel weer aan. Bamboe heeft maar 5 tot 7 jaar nodig om volwassen te worden, in tegenstelling tot de gemiddelde boom die tussen de 25 en 75 jaar nodig heeft om groot te worden. Na het kappen groeien er weer nieuwe bamboe scheuten voor in de plaats. Wil jij graag een vloer die milieubewust is? Kies dan voor bamboe vloeren!

Bamboe vloeren

Bezoek onze showrooms

Wij hebben twee showrooms. Wij zijn open op afspraak.
Je kunt een afspraak maken via het formulier of telefonisch!

Showroom Amsterdam

Elementenstraat 1
1014 AR Amsterdam

T 020 210 1493

Showroom Doorn

Boswijklaan 52
3941 ZN Doorn

T 0343 493 203

Bamboe vloeren

Neem contact met ons op

Wil je ook graag bamboe hoogkant laten leggen? Laat dit over aan de experts van Natuurlijk Bamboe. Onze showroom in Amsterdam is goed bereikbaar en geeft een mooie indruk van alles wat je met bamboe kunt doen. Je kunt ons bereiken door te bellen naar 085 016 1633. Wil je graag meer weten over onze diensten? Vul dan ons contactformulier in. Ook voor een vrijblijvende offerte kun je contact met ons opnemen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.