Chat with us, powered by LiveChat

Onze vloeren

Bamboe vloer zwevend of verlijmd leggen

Een bamboe vloer kan op twee manieren worden geplaatst: zwevend of verlijmd. De verlijmde vloeren gaan goed samen met vloerverwarming. De zwevende vloeren zijn de Elite, de Pure en de Forest. De verlijmde vloeren (voor vloerverwarming) zijn de Supreme, de Industriale en de Visgraat. Bekijk hieronder de verschillende types.

De prijs van een bamboe vloer (inclusief leggen) begint rond de €90,- per m².
Dit is vergelijkbaar met de prijs van een eiken vloer.

Meer over het leggen van een bamboe vloer

Bamboo Elite - zwevend (geschikt voor vloerverwarming indien verlijmd)

Elite Bamboo bestaat uit relatief lange en brede planken, gemaakt van drie lagen van massieve bamboestrips. Door de middenlaag dwars te persen heeft deze vloer een hoge stabiliteit. De Elite vloer is ook zelf te leggen.

Afmeting: 1960x159x15 mm / 1830x142x13 mm (Density) | Opbouw: 3-laags bamboe, micro-velling, mes-en-groef | Afwerking: gelakt en onbehandeld | Structuur: Plainpressed, Sidepressed, Density

Bekijk deze vloer in onze showroom

Bamboo Supreme - verlijmd (meest geschikt voor vloerverwarming)

Bamboo Supreme bestaat uit twee lagen van bamboe, een 4mm toplaag en een onderlaag van dwarsgeperste strips. Bamboo Supreme is ideaal toepasbaar op vloerverwarming of in intensief gebruikte ruimtes.

Afmeting: 970x95x10 mm / 920x96x10 mm (Density) | Opbouw: 2-laags bamboe, geen/micro-velling, mes-en-groef | Afwerking: gelakt, geolied, onbehandeld | Structuur: Plainpressed, Sidepressed, Density

Bekijk de verschillende stijlen

Bamboe Pure - zwevend (geschikt voor vloerverwarming indien verlijmd)

Purebamboo bestaat uit één laag (side pressed variant) of drie lagen (plain pressed variant) bamboestrips. Purebamboo is een voordelige vloer die compleet uit bamboe bestaat.

Afmeting: 960x96x15 mm - 915x96x12 mm (density) | Opbouw: 1-laags bamboe | Afwerking: gelakt en onbehandeld | Structuur: Plainpressed, Sidepressed, Density

Bekijk de bijpassende plinten

Bamboo Industriale - verlijmd (meest geschikt voor vloerverwarming)

De Bamboo Industriale bestaan uit korte, massieve bamboestrips die een zeer uitzonderlijke look creëren. We lijmen deze op de ondervloer, schuren de tape eraf, vult de kiertjes en werken vervolgens de vloer af.

Afmeting: 280×140 mm / 300×200 mm (density) | Opbouw: bamboestrips | Afwerking: achteraf lakken of oliën | Structuur: Sidepressed, Density

Bekijk deze vloer in onze showroom

Bamboo Forest - zwevend (geschikt voor vloerverwarming indien verlijmd)

Voor dit unieke product wordt de ronde bamboestam middels een speciaal proces vlak gemaakt en toegepast als toplaag in een massieve drie-lagen bamboeplank. Het resultaat is een zeer robuuste vloer met de natuurlijke schoonheid en uitstraling van de bamboeplant. De oppervlakte van deze vloer bestaat uit de keiharde buitenschil van de bamboestam. Deze is zo hard en slijtvast dat afwerking met olie of lak niet nodig is.

Afmeting: 1210x125x18 mm | Opbouw: 3-laags | Afwerking: niet nodig

Meer over bamboe

Bamboo Visgraat - verlijmd (geschikt voor vloerverwarming)

Bamboo Visgraat wordt verlijmd (en vernageld) in een patroon. Deze vloeren hebben een herkenbaar patroon dat bestaat uit aaneengrenzende verticale rijen van schuine lijnen die V’s of omgekeerde V’s vormen. Er kan hierbij gekozen worden om ook een band en bies aan te brengen langs de muren. Bamboo Visgraat kan in twee maten worden gelegd. Hoewel dit patroon vroeger veel werd gebruik en lang uit de mode was, wint het de laatste jaren weer aan populariteit.

Stel een vraag over deze vloer

Bamboe met click-systeem - eenvoudig zelf te leggen

Bamboo Solida is bijzonder dankzij de enorme hardheid. Daarnaast bestaat Bamboo Solida voor 100% uit bamboevezels en is daarmee ook een zeer ecologische keuze. De grote vloerdelen zijn voorzien van een clicksysteem waardoor snelle, zwevende plaatsing mogelijk is. In de houtlook variant wordt in de oppervlakte van het Density materiaal een unieke houtnerf gedrukt door middel van grote waldrollen. Bij de fijngezaagde versie wordt er met behulp van een zaag een verweerde, vintage uitstraling verkregen. De bamboe Solida vloer is in Naturel en Caramel Density verkrijgbaar en in verschillende kleurlakken.

Meer over hardheid

Vraag een sample aan van onze bamboe vloeren

Wilt u ook weten hoe een bamboe vloer voelt en welke kleur het best in uw interieur past? Vraag dan een sample aan van een van de bamboe stijlen.

Bekijk de stijlen en vraag een sample aan