Bamboe parket

Duurzaam bamboe parket

Maak jouw woning prachtig met bamboe parket op de vloer. Een bamboe parketvloer heeft ontzettend veel voordelen en is de ideale vloer voor in jouw woning of bedrijfspand. Deze vloer gaat jaren mee en is daarnaast ook duurzaam en milieuvriendelijk. Voor een mooie bamboe parketvloer moet je bij Natuurlijk Bamboe zijn. Wij leggen de vloeren voor je en we geven je ook graag goed advies wat betreft je bamboe parket. Ons bedrijf is in 2009 opgericht met één doel in gedachte: een mooi en duurzaam alternatief bieden voor houten vloeren.

Bamboe parketvloer kopen

Het is niet vreemd dat veel mensen voor een bamboe parketvloer kiezen. In Nederland is dit type vloer nog niet heel bekend, maar daar willen wij graag verandering in brengen en dat doen we graag samen met jou. Bamboe is niet alleen erg mooi, het is ook zeer milieuvriendelijk. Zowel de zakelijke als de particuliere klant kan bij ons terecht. Of je nu op zoek bent naar een bamboe parket voor in de woonkamer of voor je bedrijf, het is bij ons allemaal mogelijk. Wij hebben voor iedere ruimte een passend interieuradvies.

Bamboe vloeren

Bamboe parketvloer en vloerverwarming

Heb jij altijd al een houten vloer willen hebben, maar twijfel je over dit type vloer omdat je hier ook graag een vloerverwarming onder wil hebben? Dan kun je het beste voor bamboe parket kiezen! In tegenstelling tot een houten vloer, laat bamboe parketvloer wel makkelijk warmte door. Bamboe heeft namelijk een zeer lage warmteweerstand. Dit betekent dat je niet extra hoeft te stoken om de vloerverwarming werkend te krijgen. Onze medewerkers helpen je graag met het leggen van vloeren, ondervloeren, maar ook met de vloerverwarming.

Duurzaamheid van bamboe parketvloer

Dankzij de hoge duurzaamheid van bamboe parket is het niet vreemd dat steeds meer en meer mensen kiezen voor bamboe vloeren. Je hoeft je met dit type vloer niet schuldig te voelen dat er een bamboe tekort ontstaat. Bamboe groeit namelijk vrij snel, bamboe heeft maar 4 of 5 jaar nodig om volwassen te worden. Dit in tegenstelling tot grote bomen die gemiddeld 25 tot 75 jaar nodig hebben. Bamboe is daarnaast geen boom, maar een grassoort. Met een bamboe vloer geef jij jouw woning of bedrijf een warme sfeer. Wanneer jij kinderen of huisdieren hebt, hoef je je geen zorgen te maken dat de vloer snel zal beschadigingen. Dit scheelt je veel kosten in de toekomst. En wil je een andere kleur vloer over een tijdje? Bamboe parket is makkelijk te lakken of in te oliën om een andere tint te verkrijgen.

Groeiende bamboebossen

De teelt van bamboe is dus zeer milieuvriendelijk. Door de jaarlijkse kap groeien de bamboebossen nog sterker, de groeikracht neemt toe. Na elke kap ronde krijgt de boer steeds meer bamboescheuten. Ook wordt de kwaliteit van het bamboebos steeds beter. Wat weerhoud je er nog van om bamboe parketvloer te kopen?

Bamboe vloeren

Houten of bamboe vloer

Voor veel mensen is het lastig om te kiezen voor een houten vloer. Alhoewel een houten vloer erg mooi staat, is dit maar lastig te combineren met een vloerverwarming. Voor hen raadt Natuurlijk Bamboe een bamboe parket aan. Naast dat de warmte van de vloerverwarming makkelijk door bamboe trekt. Is het ook fijn om te weten dat je nu geen deel neemt aan het uitputten van de natuurlijke bronnen van hardhout. Elk minuut wordt er zo’n 15 hectare aan tropische bossen gekapt. Bamboe groeit in tegenstelling zeer vlot terug en heeft hier dus geen last van. Wil jij graag een goede keuze maken? Kies dan voor bamboe parketvloer!

Makkelijk te onderhouden

Naast duurzaamheid heeft de bamboe vloer nog een ander groot voordeel: bamboe parket heeft minimaal onderhoud nodig om mooi te blijven. Dagelijks stofzuigen en wekelijks een keer dweilen is meer dan genoeg. Ook is de bamboe vloer niet gevoelig voor zand op de vloer. Na jaren gebruik is het bamboe parket makkelijk opnieuw te schuren en te lakken om er weer als nieuw uit te zien. Bij een density vloer is het materiaal zelfs zo hard dat het zich niet laat indeuken en wordt de onderhoudsinterval zelfs nog langer. De gemiddelde levensduur van bamboe parketvloer is minstens 40 jaar.

Bamboe vloeren

Bezoek onze showrooms

Wij hebben twee showrooms. Wij zijn open op afspraak.
Je kunt een afspraak maken via het formulier of telefonisch!

Showroom Amsterdam

Elementenstraat 1
1014 AR Amsterdam

T 020 210 1493

Showroom Doorn

Boswijklaan 52
3941 ZN Doorn

T 0343 493 203

Bamboe vloeren

Voordelen van bamboe vloer op een rij

Dat bamboe vloeren veel voordelen hebben is duidelijk. Om het je wat makkelijker te maken hebben wij nog een keer alle voordelen voor jou op een rij gezet:

  • Bamboe is in verschillende kleuren verkrijgbaar
  • Bamboe vloeren zijn duurzaam
  • Bamboe vloeren zijn makkelijk schoon te maken
  • Bamboe vloeren zijn makkelijk in onderhoud
  • Bamboe vloeren zijn hygiënisch
  • Bamboe vloeren gaan heel lang mee
  • Bamboe vloeren zijn milieuvriendelijk

Neem contact met ons op

Wil je ook graag een bamboe parketvloer kopen? De deskundigen van Natuurlijk Bamboe helpen je graag. Onze showroom in Amsterdam is goed bereikbaar en geeft een mooie indruk van alles wat je met bamboe kunt doen. Je kunt ons bereiken door te bellen naar 085 016 1633. Wil je graag meer weten over onze diensten? Vul dan ons contactformulier in. Ook voor een vrijblijvende offerte kun je contact met ons opnemen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.