Bamboe vloeren Amsterdam

Bamboe vloer voor thuis en bedrijf

Veel mensen kiezen voor bamboe vloeren in Amsterdam omdat het er mooi uitziet. Maar wist je dat bamboe niet alleen mooi is, maar ook zeer milieuvriendelijk is in verhouding met een houten vloer? Bamboe vloeren zijn nog niet heel bekend in Nederland, maar daar willen wij graag verandering in brengen samen met jou. Zowel de zakelijke als de particuliere klant kan bij ons terecht. Of je nu op zoek bent naar een vloer voor jouw woonkamer of voor de vergaderruimte van jouw bedrijf, wij hebben voor iedere ruimte een passend interieuradvies.

Duurzaam bamboe vloeren

Met een prachtige bamboe vloer in Amsterdam haal je niet alleen een gezellige en natuurlijke sfeer in huis, jouw vloer gaat ook nog jaren mee! Dit is mogelijk dankzij de duurzaamheid van bamboe. Voor mooie bamboe vloeren in Amsterdam moet je bij Natuurlijk Bamboe zijn. We leggen de vloeren graag voor je. Ons bedrijf is in 2009 opgericht met één doel: een mooi en duurzaam alternatief bieden voor houten vloeren.

Bamboe vloeren

Bamboe vloer met vloerverwarming

Lijkt jou een houten vloer heel mooi, maar ben je bang dat een vloerverwarming hier niet onder past omdat de vloer niet voldoende warmte doorlaat? Kies dan voor het zeer mooie en stijlvolle alternatief: bamboe vloeren! Bamboe heeft een zeer lage warmteweerstand. Dit betekent dat je niet extra hoeft te stoken om jouw huis of pand warm te krijgen. Onze medewerkers helpen jou graag met het leggen van vloeren, ondervloeren en de vloerverwarming.

De bamboe vloer thuis

Het is niet vreemd dat steeds meer en meer mensen kiezen voor de alternatieve bamboe vloeren in Amsterdam. Omdat bamboe zeer duurzaam en milieuvriendelijk is, hoef jij je niet schuldig te voelen voor een bamboe tekort. Bamboe groeit namelijk vlot aan. Bamboe is daarnaast ook geen boom, maar een grassoort. Met een bamboe vloer in Amsterdam geef jij jouw woning of bedrijf een warme sfeer. Ook wanneer je kleine kinderen of huisdieren hebt hoef je je geen zorgen te maken over slijtage van de vloeren. Dit scheelt je veel kosten op de lange termijn. Wil je na een tijd een andere kleur vloer? De vloer is makkelijk te lakken of in te oliën om een andere tint te verkrijgen. De vloer ziet er hierdoor weer als nieuw uit.

Teelt van de bamboe

De bamboeteelt is dus zeer milieuvriendelijk. De jaarlijkse kap van de volwassen stammen zorgt ervoor dat de groeikracht van het bamboebos toeneemt. Dankzij deze ontwikkeling krijgt de boer na elke kap ronde steeds meer bamboescheuten. Ook wordt de kwaliteit van het bamboebos steeds beter.

Bamboe vloeren

Verschil houten vloer en bamboe vloer

Veel mensen kiezen voor een houten vloer, omdat dit op zichzelf al veel voordelen heeft. Zo heeft een houten vloer het voordeel dat het gemaakt is van natuurlijke producten en is het vrij sterk. Toch is bamboe nog slijtvaster en daarnaast put je de natuurlijke bronnen van hardhout niet uit. Elke minuut wordt er zo’n 15 hectare aan tropische bossen gekapt. De exploitatie van hardhout is daarmee een van de grotere problemen op aarde. Bamboe groeit vlot terug en heeft hier dus geen last van, een ideaal alternatief. Dus wil je graag een goede keuze maken? Kies dan voor een mooie bamboe vloer in Amsterdam.

Weinig onderhoud aan bamboevloer

In tegenstelling tot veel andere vloeren heeft een bamboe vloer in Amsterdam weinig onderhoud nodig. Dankzij de hardheid is het niet snel gevoelig voor krassen en kan zand weinig schade aanrichten. Toch raden wij aan om de vloer wekelijks te stofzuigen en een keer per week te dweilen. Zo hou je er een mooie schone vloer op na. Na jaren gebruik is de bamboe vloer makkelijk opnieuw te schuren en te lakken om er weer als nieuw uit te zien. Bij een density vloer is het materiaal zelfs zo hard dat het zich niet laat indeuken en wordt de onderhoudsinterval zelfs nog langer. De gemiddelde levensduur van een bamboe vloer in Amsterdam is minstens 40 jaar.

Bamboe vloeren

Bezoek onze showrooms

Wij hebben twee showrooms. Wij zijn open op afspraak.
Je kunt een afspraak maken via het formulier of telefonisch!

Showroom Amsterdam

Elementenstraat 1
1014 AR Amsterdam

T 020 210 1493

Showroom Doorn

Boswijklaan 52
3941 ZN Doorn

T 0343 493 203

Bamboe vloeren

Voordelen van bamboe vloer op een rij

Dat bamboe vloeren veel voordelen hebben is duidelijk. Om het je wat makkelijker te maken hebben wij nog een keer alle voordelen voor jou op een rij gezet:

  • Bamboe is in verschillende kleuren verkrijgbaar
  • Bamboe vloeren zijn duurzaam
  • Bamboe vloeren zijn makkelijk schoon te maken
  • Bamboe vloeren zijn makkelijk in onderhoud
  • Bamboe vloeren zijn hygiënisch
  • Bamboe vloeren gaan heel lang mee
  • Bamboe vloeren zijn milieuvriendelijk

Neem contact met ons op

Wil je ook graag een bamboe vloer in Amsterdam? De deskundigen van Natuurlijk Bamboe helpen je graag. Onze showroom in Amsterdam is goed bereikbaar en geeft een mooie indruk van alles wat je met bamboe kunt doen. Je kunt ons bereiken door te bellen naar 085 016 1633. Wil je graag meer weten over onze diensten? Vul dan ons contactformulier in. Ook voor een vrijblijvende offerte kun je contact met ons opnemen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.