Bamboe vloer(en) Doorn

Duurzame bamboe vloeren

Wil jij graag prachtige bamboe vloeren in Doorn? Daarvoor moet je bij de experts van Natuurlijk Bamboe zijn. Bij bamboe wordt er al snel gedacht aan dunne bamboestokken die worden gebruikt om struiken en planten rechtop te houden. Het bamboesoort dat wordt gebruikt voor vloeren is een grassoort die razendsnel groeit en dus veel groter wordt en ideaal is als vloer. Je vindt deze prachtige bamboe vloeren voor in Doorn bij Natuurlijk Bamboe. Ons bedrijf is sinds 2009 opgericht met één doel: een mooi een duurzaam alternatief bieden voor houten vloeren.

Sterke vloer voor woonkamer en bedrijf

Dankzij het unieke uiterlijk van bamboe, kiezen veel mensen ervoor om dit als vloer te laten leggen. Toch heeft bamboe nog veel meer voordelen dan dat het alleen mooi is: bamboe is namelijk zeer duurzaam en milieuvriendelijk, zeker in verhouding tot houten vloeren. Bamboe vloeren zijn nog niet heel bekend in Nederland, maar daar willen wij verandering in brengen en dat doen we samen met jou! Zowel als zakelijke en als particuliere klant kun je bij ons terecht. Of je nu op zoek bent naar een mooie vloer voor in de woonkamer of een sterke vloer voor de vergaderzaal, je vindt het bij Natuurlijk Bamboe! Wij hebben voor iedere ruimte een passend interieuradvies.

Bamboe vloeren

Vloerverwarming onder bamboe vloer

Wil jij een vloerverwarming laten leggen, maar twijfel je daarom of een houten vloer hier wel goed bij past? Kies dan voor het alternatief: een bamboe vloer in Doorn. Bamboe heeft, in tegenstelling tot een houten vloer, een zeer lage warmteweerstand. Dit betekent dat je niet extra hoeft te stoken om je huis warm te krijgen. Geniet van de warme en de natuurlijke sfeer van bamboe in jouw woning. Onze experts helpen je graag met het leggen van vloeren, ondervloeren en vloerverwarming.

Voordelen van bamboe vloer op een rij

Dat bamboe vloeren veel voordelen hebben is duidelijk. Om het je wat makkelijker te maken hebben wij nog een keer alle voordelen voor jou op een rij gezet:

  • Bamboe is in verschillende kleuren verkrijgbaar
  • Bamboe vloeren zijn duurzaam
  • Bamboe vloeren zijn makkelijk schoon te maken
  • Bamboe vloeren zijn makkelijk in onderhoud
  • Bamboe vloeren zijn hygiënisch
  • Bamboe vloeren gaan heel lang mee
  • Bamboe vloeren zijn milieuvriendelijk
Bamboe vloeren

Bamboebossen groeien snel

Bamboe groeit zeer snel, in 5 tot 7 jaar is bamboe al volwassen. Is het eenmaal gekapt? Dan groeien de scheuten opnieuw en wordt het bamboebos nog sterker. Een gemiddelde boom heeft 25 tot 75 jaar nodig om volwassen te worden. Wanneer jij voor bamboe kiest, dan kies je voor een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief. Ook heeft een bamboe vloer in Doorn maar weinig onderhoud nodig, dat is pas ideaal!

Neem contact met ons op

Wil je ook graag een bamboe vloer in Doorn? De experts van Natuurlijk Bamboe helpen je graag. Onze showroom in Amsterdam is goed bereikbaar en geeft een mooie indruk van alles wat je met bamboe kunt doen. Je kunt ons bereiken door te bellen naar 085 016 1633. Wil je graag meer weten over onze diensten? Vul dan ons contactformulier in. Ook voor een vrijblijvende offerte kun je contact met ons opnemen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Bamboe vloeren

Bezoek onze showrooms

Wij hebben twee showrooms. Wij zijn open op afspraak.
Je kunt een afspraak maken via het formulier of telefonisch!

Showroom Amsterdam

Elementenstraat 1
1014 AR Amsterdam

T 020 210 1493

Showroom Doorn

Boswijklaan 52
3941 ZN Doorn

T 0343 493 203

Bamboe vloeren