Bamboeparket

Bamboeparket van Natuurlijk Bamboe

Bamboeparket is een prachtige vloer dat niet mag missen in je woning of bedrijfspand! Bamboeparket bestel je bij de experts van Natuurlijk Bamboe, ons bedrijf is in 2009 opgericht met één doel in gedachte: een mooi en duurzaam alternatief bieden voor houten vloeren. Bamboe is zeer duurzaam en daarnaast ook milieuvriendelijk. Voor de mooiste soorten bamboeparket moet je bij Natuurlijk Bamboe zijn.

Bamboeparket aanschaffen

Bamboeparket is een vloer dat is samengesteld uit bamboe componenten van verschillende afmetingen. Dit kan in verschillende parket systemen gelegd worden. Parket wordt afgewerkt door het te polijsten, te oliën, te lakken of in de was te zetten. Dankzij de duurzame eigenschappen van bamboeparket, wordt dit type vloer steeds meer gekozen. In Nederland is bamboeparket nog vrij onbekend, maar daar willen wij verandering in brengen en dat doen wij samen met jou! Zowel de particuliere als de zakelijke klant kan bij ons terecht. Of je nu op zoek bent naar een sterke vloer voor in de woonkamer of voor in de vergaderzaal, je kunt hiervoor terecht bij Natuurlijk Bamboe. Wij hebben voor iedere ruimte een passend interieuradvies.

Bamboe vloeren

Vloerverwarming onder bamboeparket

Heb je altijd de voorkeur gehad voor een mooie houten vloer in huis? Maar zoek je nu naar een alternatieve vloer omdat een vloerverwarming hier niet goed mee gecombineerd kan worden? Dan is bamboeparket het alternatief dat je zoekt! Bamboeparket lijkt veel op een houten vloer maar heeft het voordeel dat het een lage warmteweerstand heeft, ideaal dus in combinatie met een vloerverwarming. Onze experts helpen je graag met het leggen van vloeren, ondervloeren en met een vloerverwarming.

Bamboeparket en duurzaamheid

Veel duurzamer kan het bijna niet. Wist je dat bamboeparket een 100% natuurproduct is?
Een bamboestam heeft tussen de 5 en 7 jaar nodig om volwassen te worden. Wanneer het gekapt is groeien de stammen gewoon weer verder. Je hoeft hiervoor dus niet een heel nieuw bos te planten, zoals het geval is bij hardhout. Wil jij graag milieubewust zijn? Kies dan voor bamboeparket en laat een houten vloer achterwege!

Het leggen van bamboeparket

Een ander voordeel van bamboeparket is dat je het makkelijk zelf kunt leggen. Hier is wel wat gereedschap voor nodig. Wil je dit toch liever overlaten aan een ervaren persoon? Huur dan de experts van Natuurlijk Bamboe in. Wij weten precies hoe bamboeparket gelegd moet worden en zorgen voor een uitstekend eindresultaat!

Bamboe vloeren

Bamboeparket is ontzettend sterk

Bamboeparket is een ideale vloer voor mensen met huisdieren. Honden maken al snel krassen op een houten vloer met de nagels of door het spelen, hier heeft bamboeparket geen last van. Ook voor kinderen is het een fijne vloer. De bamboevloer is namelijk een warm materiaal. En vind je de vloer niet warm genoeg? Dan is het prima te combineren met een vloerverwarming. Bamboeparket is dus een ideale vloer in gebieden waar de vloer intensief gebruikt wordt. Denk hierbij ook aan dansruimtes of klaslokalen.

Onderhoud van bamboe vloeren

Bamboe vloeren zijn makkelijk in onderhoud. Je hoeft hier niet veel naar om te kijken. Dagelijks stofzuigen en een keer per week dweilen is meer dan genoeg. Na jaren gebruik is de vloer makkelijk opnieuw te schuren en te lakken om er weer als nieuw uit te zien. Afhankelijk van het type bamboeparket dat je kiest, gaan de meeste vloeren minstens 40 jaar mee. Dit is dus een prachtige investering voor een mooie toekomst.

Bamboe vloeren

Bamboe voor buiten

Naast dat bamboe vloeren veel binnen worden gelegd, is het ook mogelijk om een bamboevloer als terras te gebruiken. Of wat dacht je van bamboe als geven of schutting? Ideaal voor wanneer je graag een stijl wil aanhouden voor zowel binnen als buiten. Bij buiten gebruik worden bamboe strips speciaal geperst en thermisch behandeld. Dankzij de behandeling krijgt de bamboe vloer een extreem hoge stabiliteit en maken schimmels geen kans.

Bezoek onze showrooms

Wij hebben twee showrooms. Wij zijn open op afspraak.
Je kunt een afspraak maken via het formulier of telefonisch!

Showroom Amsterdam

Elementenstraat 1
1014 AR Amsterdam

T 020 210 1493

Showroom Doorn

Boswijklaan 52
3941 ZN Doorn

T 0343 493 203

Bamboe vloeren

Voordelen van bamboeparket op een rij

Dat bamboeparket veel voordelen heeft is duidelijk. Om het je wat makkelijker te maken, hebben wij alle voordelen voor jou op een rij gezet:

  • Bamboe is in verschillende kleuren verkrijgbaar
  • Bamboe vloeren zijn duurzaam
  • Bamboe vloeren zijn makkelijk schoon te maken
  • Bamboe vloeren zijn makkelijk in onderhoud
  • Bamboe vloeren zijn hygiënisch
  • Bamboe vloeren gaan heel lang mee
  • Bamboe vloeren zijn milieuvriendelijk

Neem contact met ons op

Wil je ook graag bamboeparket aanschaffen en laten leggen? De experts van Natuurlijk Bamboe doen dit voor jou! Onze showroom in Amsterdam is goed bereikbaar en geeft een mooie indruk van alles wat je met bamboe kunt doen. Je kunt ons bereiken door te bellen naar 085 016 1633. Wil je graag meer weten over onze diensten? Vul dan ons contactformulier in. Ook voor een vrijblijvende offerte kun je contact met ons opnemen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.