Houten vloeren Amsterdam

Houten vloeren in Amsterdam

Voor de mooiste houten vloeren in Amsterdam moet je bij Natuurlijk Bamboe zijn. Wij leveren en plaatsen prachtig bamboe parket! Wil je graag een duurzame vloer die ook geschikt is voor vloerverwarming? Dan mogen onze bamboe vloeren bij jou niet ontbreken. Ons bedrijf is in 2009 opgericht met één doel in: een mooi en duurzaam alternatief bieden voor houten vloeren.

Milieubewust alternatief houten vloeren Amsterdam

Veel mensen willen tegenwoordig milieubewuster leven. Door voor alternatieve houten vloeren in Amsterdam te kiezen, help jij de aarde een handje mee. Bamboe heeft niet alleen een mooi en stijlvol uiterlijk, het is ook zeer duurzaam. Bamboe vloeren zijn nog niet heel bekend in Nederland, maar daar willen we samen met jou verandering in gaan brengen. Zowel de zakelijke als de particuliere klant kan bij ons terecht.

Bamboe vloeren

Bamboe of houten vloeren in Amsterdam

Heb jij de voorkeur voor houten vloeren in Amsterdam? Maar wil je dit ook graag kunnen combineren met een vloerverwarming? Dan is het alternatief dat Natuurlijk Bamboe biedt ideaal voor jou! Onze bamboe vloeren zijn uitstekend geschikt om op een vloerverwarming te leggen. Bamboe heeft namelijk een lage warmteweerstand en laat warmte makkelijk door. Houten vloeren hebben daarentegen een hoge warmteweerstand waardoor een vloerverwarming weinig zin heeft. Kies dus voor de duurzame, stijlvolle en praktische optie: bamboe vloeren! Let er van te voren wel goed op welke type bamboe vloer je kiest en welke ondergrond jij hiervoor nodig hebt. Onze experts geven je graag advies hierover.

Duurzaamheid van bamboebossen

In tegenstelling tot hardhout is de bamboeteelt zeer milieuvriendelijk. De groeikracht van de bamboebossen neemt na elke kap toe. De stammen van bamboe groeien na de kap weer verder. Ook wordt de kwaliteit van het bamboebos na elke kap ronde steeds beter. Dit is ideaal voor de boer en het milieu. De groei van een bamboestam kan tussen de 5 tot 91 centimeter per dag bedragen.

Bamboe vloeren

Vloeren voor huisdieren en kinderen

Veel mensen kiezen voor houten vloeren in Amsterdam, omdat dit product veel voordelen heeft. Zo heeft een houten vloer in Amsterdam het voordeel dat het gemaakt is van natuurlijke en niet giftige producten. Bamboe heeft dezelfde voordelen, maar ook het voordeel dat het zeer slijtvast is. Heb je huisdieren in huis? Dan is een bamboe vloer de ideale ondergrond. Er zullen niet snel krassen ontstaan en daarnaast is de vloer ook ideaal voor kinderen. Dit materiaal voelt namelijk warm aan. Heb je de voorkeur voor een echt warme vloer? Laat dan een vloerverwarming onder jouw bamboe vloer plaatsen door onze experts. Meer weten over vloerverwarming onder alternatieve houten vloeren in Amsterdam? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Verschil houten vloer en bamboe vloer

Veel mensen kiezen voor luxe houten vloeren, omdat dit op zichzelf al veel voordelen heeft. Zo heeft een houten vloer het voordeel dat het gemaakt is van natuurlijke producten en vrij sterk is. Toch is bamboe nog slijtvaster en daarnaast put je de natuurlijke bronnen van hardhout niet uit. Elk minuut wordt er zo’n 15 hectare aan tropische bossen gekapt. De exploitatie van hardhout is daarmee een van de grotere problemen op aarde. Bamboe groeit vlot terug en heeft hier dus geen last van, een ideaal alternatief. Dus wil je graag een goede keuze maken? Kies dan voor mooie bamboe vloeren.

Bamboe vloeren

Bezoek onze showrooms

Wij hebben twee showrooms. Wij zijn open op afspraak.
Je kunt een afspraak maken via het formulier of telefonisch!

Showroom Amsterdam

Elementenstraat 1
1014 AR Amsterdam

T 020 210 1493

Showroom Doorn

Boswijklaan 52
3941 ZN Doorn

T 0343 493 203

Bamboe vloeren

Voordelen van alternatieve houten vloeren Amsterdam

Dat bamboe vloeren veel voordelen hebben is duidelijk. Om het je wat makkelijker te maken hebben wij nog een keer alle voordelen voor je op een rij gezet:

  • Bamboe is in verschillende kleuren verkrijgbaar
  • Bamboe vloeren zijn duurzaam
  • Bamboe vloeren zijn makkelijk schoon te maken
  • Bamboe vloeren zijn makkelijk in onderhoud
  • Bamboe vloeren zijn hygiënisch
  • Bamboe vloeren gaan heel lang mee
  • Bamboe vloeren zijn milieuvriendelijk

Neem contact met ons op

Wil je ook graag een prachtig alternatief voor houten vloeren in Amsterdam? De deskundigen van Natuurlijk Bamboe helpen je graag. Onze showroom in Amsterdam is goed bereikbaar en geeft een mooie indruk van alles wat je met bamboe kunt doen. Je kunt ons bereiken door te bellen naar 085 016 1633. Wil je graag meer weten over onze diensten? Vul dan ons contactformulier in. Ook voor een vrijblijvende offerte kun je contact met ons opnemen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.