Luxe houten vloeren

Exclusieve houten vloeren van bamboe

Met de luxe houten vloeren van Natuurlijk Bamboe in de vorm van bamboe parket zorg jij voor een prachtige stijl in huis. Bamboe vloeren hebben een uniek uiterlijk en ideale voordelen. Zo kun jij deze luxe houten vloeren combineren met vloerverwarming en is het bijna onverwoestbaar. Wil jij ook exclusieve houten vloeren thuis? Laat het leggen door Natuurlijk Bamboe. Ons bedrijf is in 2009 opgericht met één doel: een mooi en duurzaam alternatief bieden voor houten vloeren.

Alternatief voor luxe houten vloeren

Veel mensen kiezen voor bamboe vloeren omdat het een uniek en mooi uiterlijk heeft. Maar wist je dat bamboe niet alleen mooi is, maar ook zeer milieuvriendelijk is in verhouding tot een houten vloer? Gelukkig heeft bamboe bijna hetzelfde uiterlijk als luxe houten vloeren, hierdoor is het een uitstekend alternatief voor wanneer je een ecologische vloer wil met de exclusieve houten vloeren uitstraling. Bamboe vloeren zijn nog niet heel bekend in Nederland, maar daar willen we graag verandering in brengen en dat doen we samen met jou. Zowel de zakelijke als de particuliere klant kan bij ons terecht.

Bamboe vloeren

Luxe houten vloeren en vloerverwarming

Wil je graag een houten vloer in combinatie met vloerverwarming? Dan raden wij bamboe parket aan. Deze vloeren hebben het uiterlijk van een exclusieve houten vloeren maar kunnen wel gecombineerd worden met vloerverwarming. Wanneer je kiest voor luxe houten vloeren, dan is de warmteweerstand eigenlijk te hoog voor een vloerverwarming om goed te werken. Kies daarom voor het mooie en stijlvolle alternatief: bamboe parket van Natuurlijk Bamboe! Onze medewerkers helpen jou graag met het leggen van vloeren, ondervloeren en vloerverwarming.

Bamboe vloeren in interieurs

Het is niet vreemd dat steeds meer mensen kiezen voor de alternatieve bamboe vloeren. Omdat bamboe duurzaam en milieuvriendelijk is, zien we dit type vloer steeds meer in interieurs opduiken. Ook hoef je niet bang te zijn voor een bamboe tekort. Bamboe groeit zeer snel. Binnen 5 tot 7 jaar is een bamboestam volwassen en kan het gekapt worden, dit in tegenstelling tot hardhout dat gemiddeld 25 tot 75 jaar nodig heeft om volledig uit te groeien. Of je nu op zoek bent naar een vloer voor jouw woonkamer of voor de vergaderruimte van jouw bedrijf, wij hebben voor iedere ruimte een passend interieuradvies. Wordt het tijd dat jouw bamboe vloer een andere kleur krijgt? Dit doe je door jouw bamboe vloer in te oliën. Wil je graag meer weten over deze mooie alternatieve optie van luxe houten vloeren? Natuurlijk Bamboe vertelt je hier meer over!

Voordelen van exclusieve houten vloeren

Dat bamboe vloeren veel voordelen hebben is duidelijk. Om het je wat makkelijker te maken hebben wij nog een keer alle voordelen voor jou op een rij gezet:

  • Bamboe is in verschillende kleuren verkrijgbaar
  • Bamboe vloeren zijn duurzaam
  • Bamboe vloeren zijn makkelijk schoon te maken
  • Bamboe vloeren zijn makkelijk in onderhoud
  • Bamboe vloeren zijn hygiënisch
  • Bamboe vloeren gaan heel lang mee
  • Bamboe vloeren zijn milieuvriendelijk
Bamboe vloeren

Teelt van bamboebossen

In tegenstelling tot hardhout is de bamboeteelt dus zeer vriendelijk. De jaarlijkse kap van de volwassen stammen zorgt ervoor dat de groeikracht van het bamboebos toeneemt. Na de kap krijgen de overgebleven stukken stam steeds meer bamboescheuten. Ook wordt de kwaliteit van het bamboebos steeds beter. Dit is ideaal voor de boer en het milieu. Bij hardhout moeten nieuwe bossen geplant worden na de kap, dit vergt veel grond en daarbij groei de boom niet snel. Dit komt onder andere doordat bamboe geen boom is, maar een grassoort. Dit verklaart de snelle groei van bamboe, dit kan soms van 5 tot wel 91 centimeter per dag zijn.

Verschil houten vloer en bamboe vloer

Veel mensen kiezen voor luxe houten vloeren, omdat dit op zichzelf al veel voordelen heeft. Zo heeft een houten vloer het voordeel dat het gemaakt is van natuurlijke producten en dat het vrij sterk is. Toch is bamboe nog slijtvaster en daarnaast put je de natuurlijke bronnen van hardhout niet uit. Elk minuut wordt er zo’n 15 hectare aan tropische bossen gekapt. De exploitatie van hardhout is daarmee een van de grotere problemen op aarde. Bamboe groeit vlot terug en heeft hier dus geen last van, een ideaal alternatief. Dus wil je graag een goede keuze maken? Kies dan voor de mooie bamboe vloeren van Natuurlijk Bamboe.

Bamboe vloeren

Bezoek onze showrooms

Wij hebben twee showrooms. Wij zijn open op afspraak.
Je kunt een afspraak maken via het formulier of telefonisch!

Showroom Amsterdam

Elementenstraat 1
1014 AR Amsterdam

T 020 210 1493

Showroom Doorn

Boswijklaan 52
3941 ZN Doorn

T 0343 493 203

Bamboe vloeren

Neem contact met ons op

Wil je ook graag luxe houten vloeren van bamboe? De deskundigen van Natuurlijk Bamboe helpen je graag. Onze showroom in Amsterdam is goed bereikbaar en geeft een mooie indruk van alles wat je met bamboe kunt doen. Je kunt ons bereiken door te bellen naar 085 016 1633. Wil je graag meer weten over onze diensten? Vul dan ons contactformulier in. Ook voor een vrijblijvende offerte kun je contact met ons opnemen. Je hoort dan snel van ons.