Moso bamboe

Moso bamboe vloer in huis

Ben je op zoek naar een mooi parket? Kies dan voor de Moso bamboe vloer! Deze prachtige vloer mag niet missen in je woning of bedrijfspand. Dankzij onze hoge kwaliteit bamboe kun je jaren genieten van jouw nieuwe Moso bamboe vloer. Natuurlijk Bamboe is het bedrijf dat je daarbij helpt. Ons bedrijf is in 2009 opgericht met één doel in gedachte: een mooi en duurzaam alternatief bieden voor houten vloeren.

Bekend maken van bamboe parket

Het Moso bamboe parket is een vloer die is samengesteld uit bamboe componenten van verschillende afmetingen. Het Moso bamboe parket kan op verschillende manieren worden afgewerkt, door het te: oliën, lakken, polijsten of door het in de was te zetten. Dankzij de goede eigenschappen van dit parket wordt er steeds vaker gekozen voor bamboe als vloer. Toch is bamboe nog niet zo bekend in Nederland en daar willen we graag samen met jou verandering in brengen! Zowel de particuliere als de zakelijke klant kan bij ons terecht. Of het een vloer wordt voor jouw woonkamer of voor de vergaderzaal van jouw bedrijfspand, je kunt hiervoor terecht bij Natuurlijk Bamboe. Wij hebben voor iedere ruimte een passend interieuradvies.

Bamboe vloeren

Vloerverwarming onder bamboe parket

Wil jij graag vloerverwarming hebben? Dan is de Moso bamboe vloer ideaal voor jou! In tegenstelling tot een houten vloer heeft de Moso bamboe vloer een lage warmteweerstand. Bamboe is een goede warmtegeleider waardoor je niet extra hoeft te stoken om de vloer warm te krijgen. De experts van Natuurlijk Bamboe helpen je graag met het leggen van de bamboe vloeren en ondervloeren, maar ook met het leggen van de vloerverwarming.

Duurzaamheid van Moso bamboe parket

Een vloer duurzamer dan bamboe parket kan bijna niet. Onze Moso bamboe parket is namelijk een 100% natuurproduct. De bamboe die gebruikt wordt voor deze vloeren heeft maar 5 tot 7 jaar nodig om volwassen te worden. Na het kappen groeien de scheuten gewoon door. De boer hoeft dus niet een heel nieuw bos te planten, zoals wel het geval is bij hardhout. Een ander verschil met hardhout is dat bamboe een grassoort is, dit is de reden waarom bamboe zo ontzettend snel groeit en na elke kap ronde steeds sterker wordt. Wil jij ook graag milieubewust bezig zijn? Kies dan voor de Moso bamboe vloer!

Het leggen van bamboe vloer

Wist je dat bamboe parket makkelijk zelf te leggen is? Het enige wat je hiervoor nodig hebt is het juiste gereedschap. Heb jij twee linkerhanden en wil je het leggen van de vloer liever overlaten aan experts? Dan doen de deskundigen van Natuurlijk Bamboe dit graag voor jou. Daarnaast kunnen zij jou ook handig advies geven over jouw nieuwe bamboe vloer. Wij weten precies wat wij moeten doen bij het leggen van de Moso bamboe vloeren, met als gevolg een prachtig eindresultaat!

Bamboe vloeren

De sterke bamboe vloer

Zoek je naar een sterke vloer die niet beschadigd raakt door huisdieren? Dan is een bamboe vloer een goede keuze. Honden kunnen snel krassen maken in houten vloeren, gelukkig is dit niet het geval bij de Moso bamboe vloer. Dankzij het sterke materiaal zullen er amper krassen optreden, ook bij intensief gebruik. Ook voor kinderen is het een fijne vloer. Bamboe is een warm materiaal. En is dit niet warm genoeg? Dan is het ook prima met een vloerverwarming te combineren.

Makkelijk in onderhoud

Wil je een vloer die weinig onderhoud nodig heeft? Een Moso bamboe vloer hoeft alleen dagelijks gestofzuigd te worden, dit is voldoende om de vloer minstens 40 jaar mee te laten gaan. Na jaren gebruik is de vloer makkelijk opnieuw te schuren en te lakken om er weer als nieuw uit te zien. Zie een bamboe vloer als een verstandige investering voor de toekomst.

Bamboe vloeren

Bezoek onze showrooms

Wij hebben twee showrooms. Wij zijn open op afspraak.
Je kunt een afspraak maken via het formulier of telefonisch!

Showroom Amsterdam

Elementenstraat 1
1014 AR Amsterdam

T 020 210 1493

Showroom Doorn

Boswijklaan 52
3941 ZN Doorn

T 0343 493 203

Bamboe vloeren

Voordelen van bamboeparket op een rij

Dat de Moso bamboe vloer veel voordelen heeft is duidelijk. Om het je nog wat makkelijker te maken, hebben wij nog een keer alle voordelen voor je op een rij gezet:

  • Bamboe is in verschillende kleuren verkrijgbaar
  • Bamboe vloeren zijn duurzaam
  • Bamboe vloeren zijn makkelijk schoon te maken
  • Bamboe vloeren zijn makkelijk in onderhoud
  • Bamboe vloeren zijn hygiënisch
  • Bamboe vloeren gaan heel lang mee
  • Bamboe vloeren zijn milieuvriendelijk

Neem contact met ons op

Wil je ook graag de Moso bamboe vloer aanschaffen en laten leggen? De experts van Natuurlijk Bamboe doen dit voor jou! Onze showroom in Amsterdam is goed bereikbaar en geeft een mooie indruk van alles wat je met bamboe kunt doen. Je kunt ons bereiken door te bellen naar 085 016 1633. Wil je graag meer weten over onze diensten? Vul dan ons contactformulier in. Ook voor een vrijblijvende offerte kun je contact met ons opnemen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.