Diensten

Diensten

Hier vondt u onze verschillende diensten. Naast de verkoop van bamboe vloeren kunnen wij ook het leggen van de vloer uit handen nemen. Wij zullen dan van tevoren langskomen om de situatie te inspecteren, zo nodig geven wij advies om de dekvloer/ondergrond vlak en klaar te maken. Ook kunnen wij een vrijblijvende offerte opstellen om de voorbereiding van de dekvloer/ondergrond voor u te verzorgen.

Ligt uw bamboe vloer al langer en is deze toe aan renovatie? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij kunnen uw vloer afschuren (mits de toplaag nog dik genoeg is) en deze opnieuw afwerken met olie of lak. Zelfs het afwerken in een kleur is mogelijk om uw bamboe vloer een nieuwe uitstraling te geven.

Ook kunnen wij overig onderhoud verzorgen aan uw bamboe vloer. Zo kunnen wij de bamboe vloer grondig reinigen en opnieuw in de olie zetten. Dit geeft de bamboe vloer een boost en stelt renovatie uit. Daarnaast geven wij advies over de juiste onderhoudsproducten voor uw bamboe vloer; of deze nu in de olie of de lak staat.

Wilt u bamboe trapbekleding bij uw bamboe vloer? Ook dit kunnen wij voor u maken. Zo krijgt uw woning een eenduidige sfeer en loopt het patroon van de bamboe door naar de andere verdiepingen.

Bezoek onze showrooms

Wij hebben twee showrooms. Wij zijn open op afspraak.
Je kunt een afspraak maken via het formulier of telefonisch!

Showroom Amsterdam

Elementenstraat 1
1014 AR Amsterdam

T 020 210 1493

Showroom Doorn

Boswijklaan 52
3941 ZN Doorn

T 0343 493 203

Bamboe vloeren